Alkalmazásfejlesztés

Vegye igénybe online és offline alkalmazás fejlesztő szolgáltatásunkat. Szüksége lenne egy egyedi fejlesztésű beléptető rendszerre? Vagy egy önállóan felhő szolgáltatásban működő HR modulra?

Letölthető akár offline módban is futtatható mobilalkalmazás segítségével szeretné termékeit, szolgáltatásait népszerűsíteni? Vegye fel a kapcsolatot velünk és mi jól képzett fejlesztői gárdánk segítségével megtaláljuk az optimális megoldást vállalkozása számára.

Alkalmazás fejlesztés

Manapság az okostelefonokra készült alkalmazások egyre fontosabb szerepet töltenek be az üzleti életben.
A mobil alkalmazás fejlesztés iránti igény hatalmas, hiszen számos esetben egy mobil alkalmazás jelentősen egyszerűsítheti az értékesítési folyamatot, gyorsabbá, hatékonyabbá teheti a kiszolgálást és a tájékoztatást.

Mobil alkalmazás fejlesztés

Amennyiben körvonalazódik az igény a fejlesztésre és felveszi velünk a kapcsolatot, csapatunk segít Önnek kidolgozni, a legmegfelelőbb mobil alkalmazást. Akár iPhone , akár Android alkalmazás fejlesztésről van szó. Napjainkban Magyarországon a mobil alkalmazás fejlesztést, a két meghatározó alapra ( iOS , Android ) végezzük. A platformokon belül két újabb nagy csoportra oszthatók az egyes mobil alkalmazásfejlesztések;

A standard vagy normál komponensekből előállított mobil alkalmazás, illetve a grafikus felületű (ezek zömében játékok) mobil alkalmazás. A nagy bonyolultságú mobil alkalmazás fejlesztése több hónapot is igénybe vesz, a grafikai elemek bonyolultságától függően. Még egyszerűbb iOS vagy Android alkalmazás fejlesztés akár egy-két héten belül is kikerülhet az App Store-ba vagy az Android Market-be. Azonban ez függ a jóváhagyási folyamat lebonyolításának hosszától, ami több hét is lehet. Elmondható, hogy átlagosan az App Store esetében a 3 hét, még a Google Playbe feltöltött app, akár 1-2 órán belül is elérhetővé válik.