Alkatrész kereskedelem

Számítástechnikai, informatikai alkatrészek, komplett egységek, segédanyagok kis –és nagykereskedelme szakértőktől. Mi nem csak értékesítünk, hanem segítjük döntésében is.

Alkatrész kereskedelem

Alkatrész kereskedelemmel kapcsolatos kéréseiket munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadjuk.

Kérdéseik, kéréseik minden esetben, rendszerünkben rögzítésre kerülnek, így minden ajánlatkérést nyomon követünk az ajánlatkérés időpontjától a szállítás időpontjáig. E-mailben visszaigazoljuk az igény rögzítését. Fontos megemlítenünk, hogy az alkatrész kereskedelmi részlegünk a szervizünk része. Szervizmérnök több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szaktudásuk garantálja ajánlataink műszaki tartalmának megfelelőségét.

Gyártói partnereink teljes elérhető alkatrészkínálatát szállítani tudjuk, de bármilyen alkatrészkérést szívesen fogadunk és megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb feltételekkel kiajánlani azokat.

Alkatrész kereskedelmi csoportunkat, kérjük, keresse az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon;

H-P, ……-…….:
+36 1 ….-…..

E-mail: …………………………….

Alkatrész rendelkezésre állás nem garanciális javításokhoz

A gyártók csak a garanciális javításokhoz vállalják az alkatrész biztosítást, illetve annak hiányában egyéb, a törvényi szabályzásnak megfelelő jótállást.

A nem garanciális javításokhoz szükséges alkatrészek rendelkezésre állása ezért nem garantált. Előfordulhat, hogy egyes alkatrészek időlegesen, vagy véglegesen elérhetetlenek. A gyártók ezen gyakorlata, mindamellett, hogy egyes esetekben kellemetlenséget okoz a nem garanciális javítást igénylő ügyfeleknek, megfelel a törvényi szabályozásnak. A „151/2003. (IX. 22.) korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról” megszüntette az alkatrész biztosítási kötelezettséget.

Alkatrész kereskedelmi csapatunk mindent megtesz, hogy ilyen esetben is szállítani tudjon. Több ezer darabos alkatrészbázissal rendelkezünk. Amennyiben raktárunkban nincs a szükséges alkatrész, és a beszervezése is megoldhatatlan, szervizmérnökeink megvizsgálják, hogy milyen áthidaló megoldást, illetve milyen helyettesítő terméket tudunk ajánlani.