IT oktatás és továbbképzés

Cégünk vállalja különböző létszámú csoportok oktatását, továbbképzését. A helyszín szabadon választható, hiszen akár az Ön telephelyén, irodájában, akár saját jól felszerelt számítógépes laborjainkban kivitelezhető a képzés.

IT oktatás és továbbképzés

A XXI. században az egyszerűbb irodai munkák elvégzéséhez minden dolgozónak rendelkeznie kell naprakész felhasználói szintű informatikai készségekkel, például a Microsoft Office csomag magabiztos használatával. Az adminisztratív feladatok pedig sokszor kiemelt számítástechnikai ismereteket igényelnek. Az irodai adminisztráció elengedhetetlen kellékei a különböző CRM, számlázó és könyvelő rendszerek. A Soter-IT informatikai oktató és továbbképző programjában vállaljuk különböző létszámú csoportok informatikai tudásának fejlesztését, hogy az imént felsorolt feladatok hibátlan megoldásával növeljék a vállalati tevékenység hatékonyságát és eredményességét.

A CRM (Customer Relationship Management), vagyis ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverek megfelelő használata nélkülözhetetlen az ügyfelekkel való eredményes és időtálló kapcsolattartáshoz. Az ilyen feladattal megbízottaknak ezért mindenképpen jól kell ismerniük az általuk használt CRM programot, hiszen a vállalkozásnak az ügyfelei a legfontosabbak. A számlázó és könyvelő rendszerek a pontosság mellett természetesen nagy tudást is igényelnek. A Soter-IT informatikai oktatáson és továbbképzésén minden olyan program használatát megtanítjuk, amelyek egy irodában előfordulnak. Különböző létszámú csoportok oktatását vállaljuk, akár az Ön által választott helyen, például cégépületben, vagy jól felszerelt, modern számítógépes laborjainkban.