Kapcsolódó pályázati tanácsadás, menedzsment

Informatikai pályázatok elnyerésében is kérje tanácsunkat. Felkészült pályázatíró csapatunk segíti Önt a megfelelő informatikai pályázat kiválasztásában és későbbi menedzselésében.

kapcsolódó pályázati tanácsadás, menedzsment

IT projektek tervezéséhez IT szakemberekből is álló csapatra van szükség. Komplex döntés előkészítő tevékenységet kell végezni, melyben a laikus cégvezetőket a nekik legjobb, legoptimálisabb irányba kell vezetni. Jelenti a kezdetekben a jelenlegi helyzet elemzését, illetve a céloknak a közös meghatározását. A kettő közti utat pedig együtt, szakembergárdánkkal tudjuk kijelölni.

Hiszünk benne, hogy a sikeres megvalósítás sarokpontja mindig a megfelelő koordináció, adminisztráció, a szakértő pályázatíró és projektmenedzsment csapat. Több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkező pályázatíró és projektmenedzser csapatunk az Ön elképzelései szerint, valamint a Támogatási Szerződésben is rögzített ütemterv alapján a jogszabályok betartásával vállalja projektjének teljes körű irányítását, a pénzügyi elszámolások koordinációját, és a monitoring tevékenység nyomonkövetését.

Amennyiben Ön a Pályázati Akadémia projektmenedzsment csapata mellett teszi le a voksát, garantáljuk, hogy a lehető legmegfelelőbb ütemben, a pályázati ütemterv szerint valósítjuk meg terveit. Mindemellett azonban egy olyan rugalmasság is jellemzi csapatunkat, ami a váratlan eseményekre való gyors és megfelelő reakció révén segíti az esetleges módosítások sikerét is.