Weboldal és webáruház fejlesztés

Legyen az Ön cége weboldala a szakmában a legmodernebb! Megvalósítjuk elképzeléseit az online médiában a legújabb 2016 – 2017-es trendek szerint.
Szeretné, ha cége weboldala, webáruháza letisztult, áttekinthető és megbízható lenne? Ugyanakkor szép és elegáns? Tervezzük és alakítsuk ki együtt! Növelje termékei, szolgáltatásai forgalmát egy modern megjelenésű és kiemelkedően szolgáltatótartalomkezelő alapú vagy teljesen egyedi elvárások alapján kialakított honlappal, webshoppal!

weboldal és webáruház fejlesztés

Igényfelmérés

Egy projektet minden esetben egy igényfelmérési szakasszal indítunk. Ebben a fázisban a megrendelő bevonásával igyekszünk minden, a tökéletes site elkészítéséhez szükséges információt begyűjteni. Megkérdezzük valamennyi, a készítésben érintett személy elképzelését és igyekszünk a lehetőségekhez mérten az érintett vállalkozásban futó tevékenységeket, folyamatokat alaposan megismerni.  Meghatározzuk a célokat.

Elemzés és tanácsadás

Az igényfelmérés során összegyűjtött információkat elemezzük és megvizsgáljuk, hogy az igények és a kitűzött cél vagy célok mennyire egyeztethetők össze. Több éves egyedi honlap készítésének tapasztalatából merítve javaslatokat teszünk, tanácsot adunk, annak érdekében, hogy a honlap vonzóbb, kényelmesebb, teljesebb, hatékonyabb legyen.

Tervezés

Minden egyedi webes rendszer sikerének alapköve az átgondolt tervezés. (felhasználóbarát struktúra, adatbázis felépítés, terhelések…

Webdesign

A megbeszélt elképzelések alapján látványtervet készítünk. A javaslatban leírt elemeket prezentáljuk, majd ezt követően a szükséges számú egyeztetéseken finomítunk. Időnként a tökéletes eredmény érdekében több lépésben jutunk el a végleges lap grafikai tervéhez. Minden esetben törekszünk a jól használható és egyedi megjelenésre.

Programozás

A végleges látványtervet alapul véve megvalósítjuk a működő weblap kódját, valamint a honlap tartalmának szerkesztésére szolgáló egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületet. Ha a weblapot kezelő munkatárs tud e-mailezni és Microsoft Word is ismerős számára, akkor nem fog problémát okozni a honlap tartalmának kezelése sem.

Tesztelés

Több tesztelési fázist hajtunk végre a hibamentes honlapért. Munkatársaink már a fejlesztés ideje alatt részleges funkcionális teszteket végeznek. Egy nagyobb munkafázis elkészültekor belső tesztelésen esik át a projekt. A végső teszt során rendszer átadását követően a külső, ügyfél oldali ellenőrzése, próbája következik.

Átadás és Garancia

Az átadás alkalmával az elkészült weblapot publikáljuk az internet látogatói számára. Az átadott honlapra követési garancia van. Ennek keretében ha, Ön bármilyen apró hibát is talál a elkészült weboldalán, azt költségmentesen kijavítjuk. Ezzel a munkafázissal véget ér a weblap készítési munka, azonban egy hatékony honlapnál csak most kezdődik az igazi verseny.